ETIKETTER

lördag, oktober 16, 2010

Lördagsplaner


God morgon!
Blev ingen sovmorgon för min del idag. Inte för att jag har någon tid att passa, utan för att jag numera vaknar halv åtta på rutin. Känns ändå skönt, tjänar några timmar på dygnet. Är hur pigg som helst! ;-)

Anyway, igår fick jag leverans från H&M. Jag var så nöjd med allt jag fick, att jag la till en ny beställning, haha. Köpte bl.a. en väska som jag ska visa senare och ännu ett kuddfodral från Lovisa Burfitt. Ska visa innehållet i paketet senare.

Idag ska vi ta en runda bland butikerna. Ska försöka hinna med att besöka både Ikea och Mio också. Är rätt så sugen på att sy upp egna gardiner till köket, så KANSKE att jag lånar svärmors symaskin och börjar skissa lite på designen. Vi har rätt så stora fönster i köket så det blir ganska mycket att sy. Tyg har jag redan köpt, är så himla nöjd med det. Kan kanske visa upp det för er någon gång om det finns intresse. Hoppas ni alla får en underbar lördag!

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous Desirée Serung sa...

sv: Ja men eller hur, menar jag kan lätt fixa med photoshop om jag vill ändra färgen (och jag är verkligen inte bra på ps) så förstår inte varför de gör det. För att få en mer rättvis färg som sagt. Men som du säger de är ju grymt snygga så jag kommer ändå ha kvar de ;D

16 okt. 2010 11:27:00  
Anonymous Anonym sa...

klart att vi vill se gardinerna! mera av ditt hem till folket =)

16 okt. 2010 15:07:00  
Anonymous Anonym sa...

tack det samma! Ja, vill gärna se :)

16 okt. 2010 22:10:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->