Tricket är att koka pastan i mjölk
Dags för lunch och idag blir det en favorit i repris. Minns ni att jag nämnde den här fettsnåla pastan som är übergod i förra veckan? Istället för att koka pastan i vatten, kokar jag den i lättmjölk. När mjölken börjar tjockna, blandar jag i champinjoner och kalkon. Man kan i princip blanda i allt man tycker är gott! Strax innan servering blandar jag i hackad persilja. Salta och peppra efter smak. Krämigt, nyttigt och hur gott som helst!
Etiketter: Mat
5 Comments:
smart trick!
Ser gott ut, jag ska nog ta å prova det någon dag:)
Både låter och ser väldigt gott ut!:)
Tråkigt att du inte svarade på mina korta frågor jag frågade..din tidigare inlägg! =/
Anonym: Nu har jag svarat. Du får ha lite tålamod :) Svarar på kommentarer när jag får tid över.
Skicka en kommentar
Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria
<< TILL BLOGGENS STARTSIDA