ETIKETTER

lördag, maj 17, 2008

Stockholm - Uppsala

Hallå där! Befinner mig just i Stockholm. Träffade Jason Mraz igår, blev en riktigt lyckad träff. Har både fotat och filmat för att dela med mig till er! Kan redan nu berätta att vi var runt 8 tjejer som fick en mysig träff med honom. Mer om detta senare. Ikväll åker jag vidare upp till Uppsala och på söndag återvänder jag hem till Jönkan. Vad har du för planer denna helg?

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym sa...

tack så hemskt mycket för en underbar upplevelse med jason mraz och dig maria...det var en helt fantastisk dag igår. magisk =) Älskar dig mia maria mi amore. jason mraz är så himla söt och jordnära,soft,charmig,coooool,skön. önskar alla kunde få uppleva det vi var med om igår mia.ett riktigt äventyr i stockholm =)

17 maj 2008 17:59:00  
Blogger ingeborg sa...

I dag har det jo vært 17. mai som er nasjonaldagen vår, så har vært masse feiring, men jeg har jobba mesteparten av dagen. Ellers skal jeg slappe av, forbrede meg litt til eksamen og være med venner tenker jeg :)

17 maj 2008 21:32:00  
Anonymous Anonym sa...

Denna helgen har jag bara hjälpt till nere på mammas restaurang, de håller på att renovera så finns hur mycket jobb som helst.

Hoppas att du har haft en bra helg!

18 maj 2008 10:44:00  
Anonymous Anonym sa...

Vad najs!

20 maj 2008 00:32:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->