ETIKETTER

torsdag, februari 05, 2009

Elaka kommentarer


Idag kör vi en mer "känslig" (?) fråga och därför får du svara anonymt. Jag vill veta om du brukar eller någonsin har lämnat elaka kommentarer på bloggar? Kryssa i det alternativ som stämmer in på dig eller lämna en kommentar om du vill.

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym sa...

hej maria. du verkar ju vara en sån tjej som beställer mycket kläder från andra länder. så jag undrar hur vet du vilken storlek du ska ha i allt?
Mvh veronica

5 feb. 2009 18:47:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Veronica: Oj, bra fråga! Oftast har jag ingen aning och dörför brukar jag googla så mycket som möjligt om webbutiken för att få fram info om andra som handlat därifrån och vad de tycker om storlekarna. Sedan kollar jag alltid deras "size-guides" och jämför med allmänna size-guides som finns om man googlar. Sedan får man helt enkelt chansa och pröva sig fram :-) Men oftast stämmer deras size-guides in väldigt bra, så lita på dem :-)

5 feb. 2009 18:51:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Veronica: Tveka heller inte att kontakta webbutiken via mail och fråga en extra gång. Det gör jag ofta! Speciellt om det gäller dyra varor...

5 feb. 2009 18:51:00  
Anonymous Anonym sa...

Många som skriver elaka kommentarer skulle aldrig kunna säga det till personen ansikte mot ansikte. Tyvärr kommer det alltid att finnas sådana fegisar. Önskar dig en trevlig helg

6 feb. 2009 13:57:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->