ETIKETTER

onsdag, november 05, 2008

Kommentarer

Jag har fått några mail från er läsare om att det inte går att kommentera. Tack för att ni upplyste detta då jag inte hade någon aning om det själv. Tyckte väl att det var lite konstigt att det inte fanns några kommentarer att godkänna :) Ni som har anmält ert deltagande till mig via mail är inkluderade i tävlingen, även om ni inte har en kommentar i tävlingsinlägget, men jag skulle uppskatta om ni alla kunde lämna en kommentar där nu. Blir smidigast så. Kommentarsfunktionen ska fungera nu igen, dock som pop-up ruta. Vet inte varför det har krånglat, måste vara något fel hos Blogger.

En annan sak angående kommentarsfunktionen. Jag är ledsen om det finns vissa som upplever den som jobbig då den inte sparar er adress till nästa besök. Tyvärr är det inget som jag kan styra, då detta är en tjänst som Blogger erbjuder. Tills dess att Blogger själva ändrar på funktionen får ni stå ut. Sorry.

Angående bloggtorkan så beror det på att jag kommit igång med min uppsats nu och tyvärr så tar den upp mycket av min tid. Sitter framför min dator hela dagarna och skriver från 10-19, och på kvällarna är jag för trött för att sitta ännu mer framför datorn. Men bloggandet kommer inte att upphöra, kommer dock bli färre antal inlägg om dagen. Hoppas ni har överseende med detta. Men så länge kan ni ju delta i de två tävlingarna som pågår just nu. Genom att bara lämna en kommentar kan du här vinna massa biobiljetter och här kan du vinna en goodiebag värd 1 023 kr.

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Ibland har man fått klicka två gånger bara.

5 nov. 2008 17:31:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->