ETIKETTER

fredag, september 28, 2007

Fredagsfin

Äntligen fredag! Vad ska ni göra ikväll? Fest? Hemmakväll? Själv blir det hemmakväll med film! Mitt stora feta grekiska bröllop går på Svt 1 kl 21:00. Hade varit kul om jag haft på mig denna outfit i soffan framför tvn haha. Vardagslyx :)
Clutch från Devi Kroell
Pumps från Marc Jacobs
Örhängen från Emitations
Klänning från Day Birger Et Mikkelsen

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Anonym sa...

ooh vad fint, det där skulle jag vilja ha på mej, Jag gillar verkligen din blogg, det innehåller allt och är lika kul att läsa :) Jag läste om när du gav din vän en presentkit för att det är så mycket personligare, och jag tyckte att det var väldigt inspererande och kul. så jag undrar om du har andra tips på presentkit som man kan ge vännerna, så jag kan variera mig lite. tack på förhand! /Maya

28 sep. 2007 19:41:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Maya: Va kul att du blev inspirerad, blir så glad när jag får positiv feedback!! :D Ja, man kan skapa flera olika presentkit, beroende på vad vännen har för intressen. Bästa sättet är att skapa ett tema över kittet som man kan gå efter. En kul grej är att köra allt i en och samma färg... man kan plocka ihop allt från godis och mat till böcker och dvdfilmer. Vill man inte köra på ett tema så kan man ju bara blanda massa olika saker som man vet att kompisen gillar... ska försöka ge fler tips på sånt här i inlägg istället =)

28 sep. 2007 20:41:00  
Anonymous Anonym sa...

Maria: tack så mkt för tipsen, det är alltid lika kul med att få svar på sina frågot och så :) Va bra att du ska skriva fler tips i ett inlägg istället, can´t whait :)

28 sep. 2007 21:01:00  
Anonymous Anonym sa...

Gillar verkligen att hitta nya grejer på din blogg då du alltid gör det så snyggt!

Vill bara passa på att tipsa om tävlingen på min blogg där du kan vinna ett 2 pack snygga tjej-boxers från Björn Borg.

29 sep. 2007 15:05:00  
Anonymous Anonym sa...

skitsnyggt.. örhängena o väskan passar ju perfekt

1 okt. 2007 19:51:00  
Blogger johanna - everyday is a fashionshow sa...

mm, håller med, fredagsfiin :) Gillar verkligen när man matchar lite olika färgglada assecoarer till en enkel svart klänning. Örhängena är urgulliga och får det att kännas lite mer lyxigt. Snyggt med väskan som gör outfiten fulländad!
Måste också berömma dig som lyckats så bra med din blogg! Håller med maya till hundra! Bra med insperation och tips. Rolig läsunderhållning.

4 okt. 2007 15:07:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->