maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



torsdag, juni 27, 2013

Crazy JellyBean shopping




I morse fick jag ett mail från Village där det stod att ett flertal butiker i Sverige har konkursutförsäljning, SÅ PASSA PÅ! Jag ringde direkt till min kompis och tipsade eftersom vi båda älskar JellyBean som Village är återförsäljare för. Jag sprang iväg en snabbis när de öppnade och mötte min vän där (det är så jäkla skönt att jobba precis i city, har nära till allt). Vi shoppade upp nästan alla JellyBean-produkter som butiken hade, haha!!! Ja, ni ser ju själva på bilderna. Till mitt försvar så är detta grejer som jag har spanat in länge och planerat att köpa. Gissa om jag är nöjd? Fick hela det här kalaset för en rimlig peng. Vill ni att jag fotar allt och visar här?

Etiketter: , ,

torsdag, juni 20, 2013

Konsten att hitta rätt tyg

  
Tyget som vi tycker bäst om. Men vi är ändå kluvna, det måste ju vecka sig rätt...
Som du kanske har sett på Instagram så har jag haft lite tygprover hemma. Tygprover för gardiner. Jag vet precis hur jag vill att de ska se ut i både sovrum och vardagsrum. Utmaningen är att hitta rätt tyg. Och med rätt tyg menar jag först och främst ett snyggt sådant i samma stil som jag inreder i. Men sedan måste det även falla snyggt. Och tyvärr har jag hittat MÅNGA snygga tyger som inte faller och "veckar sig" rätt. (Syrran säger att jag ska leta efter ett tyg med mycket stärkelse i (eh, what?). Tydligen "lägger sig" tyget rätt då. Och eftersom vi har stooora fönster och behöver mycket tyg, är det extra viktigt att det ser bra ut.

Ni som varit i samma situation förstår vad jag menar, resten skakar säkert på huvudet (med all rätt) åt detta i-landsproblem, haha.

Etiketter:

onsdag, juni 19, 2013

New Holly & Whyte bag


Eftersom jag inte har bloggat ordentligt så har jag massor med grejer att visa upp. Den här väskan köpte jag någon gång i mars eller april. Visst är den fin? Är lite kär i allt vitt just nu, det passar aldrig så bra som det gör nu under sommaren. Har ingen vit väska så det var på tiden att jag införskaffade en. Gillar de guldfärgade detaljerna som passar så bra till vitt. De vita toffsarna går dessutom att byta ut till mörkblå toffsar (samma färg som fodret) som följde med.

Etiketter: ,

These are a few of my favourite things

Åh, här har ni ett av mina favoritpar som jag köpt för ett litet tag sedan. De är så jäkla läckra! Troligtvis inte de mest bekväma, men det återstår att se för jag har inte hunnit inviga dem ännu. Men äsch, vad spelar det för roll när de är så här snygga? [Sa den skotokiga, haha]

Här hittar du dem i svart och här i grönt.

Etiketter: ,

tisdag, juni 18, 2013

Skotips


Jag kan inte avgöra om dessa skor är snygga eller fula. Jag antar att jag gillar dem eftersom jag tipsar om dem. ;-P Passa på, för nu finns de till halva priset, 150 kr, hos Lindex.

Här hittar du de svarta och här de beigefärgade

Etiketter: ,

Dagens ånger


Jag har precis raderat en massa text från detta inlägg. Varför? Jo, jag räknade upp antalet skor som jag har köpt de senaste veckorna och insåg att det är på tok för många för att blogga om, haha!

Nä, nu pratar vi istället om detta ursnygga halsband som jag lade upp på instagram (@FashionFame) för några dagar sedan. Vill verkligen ha det, förstår faktiskt inte riktigt varför jag lämnade kvar det i butiken?!

Etiketter:

tisdag, juni 11, 2013

Dagens budskap, 11 juni 2013

Etiketter:

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->