maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



tisdag, april 30, 2013

Let's have a kiki

Oj, gissa om jag hade många bloggar och inlägg att gå igenom? Har varit borta från bloggvärlden i nästan en månad så det var en hel del att ta igen. Har fortfarande inte kommit ikapp, men det är nog omöjligt med tanke på att jag har över 100 bloggar på min blogglista, haha. Och nej, jag följer inte alla slaviskt utan har mina favoriter som jag kikar in hos. Resten besöker jag när jag har mer tid över.

Är det förresten någon som fortfarande kollar på Glee? Jag slutade i mitten av säsong tre men har börjat följa nu igen and I'm hooked – även om dagens avsnitt var rätt så tråkigt. Men riktigt roligt att Sarah Jessica Parker är med, mer SJP!

Etiketter: ,

måndag, april 29, 2013

Diorshow Extase

Heeeeeeeeeeeeej!
I kväll är första gången på länge som jag har tid och lust att blogga. Det har varit en sjukt intensiv period jobbmässigt och därför har det varit väldigt lugnt här. Jag har knappt suttit framför datorn på fritiden, men på Instagram har jag varit aktiv i princip varje dag (@FashionFame).

Men så nu i kväll – när jag egentligen skulle kolla på senaste avsnittet av Revenge – fick jag för mig att fota min nya mascara i stället. Testade den lite snabbt i butik i dag och den verkar helt faaab. Jag har testat många bra mascaror genom tiderna men har ingen given favorit. Så nu får Diorshow Extase från Dior visa vad den går för. Någon som har testat den?

Etiketter: ,

tisdag, april 02, 2013

Lyx eller budget: Coach


Tänkte avsluta den här stressiga dagen med att tipsa om dessa finfina väskor! Den ena en aning billigare än den andra. De är rätt så olika egentligen, men ändå lika vad gäller stil. Tyckte faktiskt att den billiga varianten var riktigt snygg när jag fick syn på den inne på Lindex. Den är snyggare i verkligheten än på bild och kostar 299 kr! Den dyrare kommer från Coach och finns i olika storlekar. Den som jag har valt ut till kollaget är den minsta och "billigaste" för 1 832 kr. Inte så jättedyrt det heller. Men vill du ha något liknande för en billig peng så tycker jag att du ska bege dig till Lindex och spana in väskan!

Etiketter: , ,

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->