ETIKETTER

måndag, augusti 26, 2013

Solsemester 2013

Så här såg vårt rumt ut. Underbart att kunna hoppa ner i poolen direkt från rummet.


Nu är jag tillbaka efter ett litet sommaruppehåll! Har haft strul med min datorladdare men nu funkar allt som det ska! Har ni haft en bra sommar? Hoppas det! Som vanligt har jag massor att blogga om! Först vill jag visa lite bilder på hotellet vi bodde på i somras. Här är Atlantica Kalliston Resort & Spa – ett av Kretas bästa hotell! Gissa om vi är nöjda? Vi hade ett riiiiktigt bra rum med pooldäck, vilket innebar att vi kunde hoppa in i poolen direkt från balkongen (se bilden ovan). Underbart!

Ett viktigt krav när vi bokar hotell är närheten till hav. Hittills har vi bara bokat hotell med direkt anslutning till hav och det kommer vi nog att fortsätta med framöver. Både jag och min man älskar att bada i hav och det är en rätt så lyxig känsla att alltid vara nära till havet. Att känna doften av saltvatten och höra ljudet av vågor som slår mot sanden är nog bland det mest harmoniska som finns.

Kan verkligen rekommendera detta romantiska, femstjärniga parhotell (åldersgräns på 16 år!) till alla som vill unna sig lite lyx! Bara det att de serverar champagne varje morgon!!! Att kunna ligga vid stranden/poolen och personalen kommer fram och frågar om de kan hämta drinkar eller färsk frukt – ja, det kallar jag service!

 Här kan du läsa mer om Atlantica Kalliston Resort & Spa.

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Hej kan inte du visa dina gardiner i huset?

27 aug. 2013 19:25:00  
Anonymous Anonym sa...

Himmelriket! Jag längtar till nästa sommar!

28 aug. 2013 13:50:00  
Anonymous Anonym sa...

Vi har varit precis nära denna hotel,vi var i Alexander Hotel och den är barnfamilj hotel och så såg vi denna hotel och jag så till min man vi borde komma hit på smekmånad :) fint fint hotel,och Kreta är jätte fint,vi gillade sååååå mycket

28 aug. 2013 18:24:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->