ETIKETTER

tisdag, april 02, 2013

Lyx eller budget: Coach


Tänkte avsluta den här stressiga dagen med att tipsa om dessa finfina väskor! Den ena en aning billigare än den andra. De är rätt så olika egentligen, men ändå lika vad gäller stil. Tyckte faktiskt att den billiga varianten var riktigt snygg när jag fick syn på den inne på Lindex. Den är snyggare i verkligheten än på bild och kostar 299 kr! Den dyrare kommer från Coach och finns i olika storlekar. Den som jag har valt ut till kollaget är den minsta och "billigaste" för 1 832 kr. Inte så jättedyrt det heller. Men vill du ha något liknande för en billig peng så tycker jag att du ska bege dig till Lindex och spana in väskan!

Etiketter: , ,

5 Comments:

Anonymous Zcilla sa...

Heej super fin bloog!! :D
Undrar vad det är för foto app eller foto sida du använder när du redigerar dina bilder! T.ex den med din armband, super fint! Alltsammans :D <3

Tack för svar i förväg!

7 apr. 2013 18:40:00  
Anonymous Anonym sa...

Hej Maria!! Älskar verkligen din blog!!♥ kan du inte göra ett inlägg om sommar trenderna som är hetast i sommar? Tänkte oxå fråga vilket redigerings program du använder till dina bilder. Hoppas du kan svara tillbaka :)

8 apr. 2013 19:39:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Zcilla: Tack så mkt! :D Appen heter Picfx om det är bilderna med effekter som du menar?

29 apr. 2013 21:49:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Anonym: Hej! Vad roligt att höra, tack så mkt! Det kan jag absolut göra, ska ha det i åtanke! Jag gör alla kollage i Photoshop. :)

29 apr. 2013 21:50:00  
Anonymous sandra sa...

älskar tröjan ju!!

16 maj 2013 20:04:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->