maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



torsdag, november 29, 2012

Vaniljcupcakes med chokladfrosting


Jag hade någon timma över igår och kände för att baka något enkelt. Körde ett gammalt hemkunskapsrecept på muffins, som jag sedan toppade med egenkomponerad frosting i choklad. Tillsatte riktig vanilj i smeten och aaaaaaamagaaaad så gott det blev! Jätteskönt att det bara tog en timme från att jag knäckte äggen, till att den sista cupcaken var färdigdekorerad. Visst blev de fina?



Etiketter: ,

lördag, november 17, 2012

Min nya Moschino


Minns ni att jag nämnde att jag hade fyndat en plånbok från Moschino via Members? Well, här kommer lite bilder på den. Är verkligen jättenöjd över att ha fått tag på en snygg plånbok i hög kvalité för ett så bra pris. Jag har faktiskt länge varit på jakt efter en snygg plånbok från YSL (gillar för övrigt inte att de numera bara heter SL), men inte hittat en som man kan öppna upp helt och hållet som ni ser på bilden i mitten här nedan. Så nu fick det bli den här istället! Tycker det är sååååå läckert när den öppnas helt, mihihi, materiell lycka när den är som bäst! Klicka här för att läsa mer om hur du handlar på Members.

Den ser lite plastig ut på produktbilderna här nedan, men det är den inte i verkligheten.


Etiketter: ,

söndag, november 11, 2012

Skyfall

I fredags var vi på bio och såg den nya Bond-filmen, Skyfall. Jag tyckte att den var jättebra, till skillnad från min man som tyckte den var dålig, haha. Det var nog bara jag i hela vårt sällskap som tyckte den var bra, hahaha! Män kanske har högre förväntningar än kvinnor vad gäller actionfilmer?

För någon månad sedan släpptes i alla fall filmens officiella låt med världens bästa Adele. Tyckte att den var helt okej då, men efter att ha sett filmen så har låten blivit så mycket bättre! Det blir så där ibland, haha. Dagens i-landsproblem är att låten inte släppts på Spotify ännu, så just nu går den på repeat på youtube istället. Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Etiketter:

Make your own pizza


Häromdagen testade vi det nya pizza-konceptet från Santa Maria. Jag var faktiskt rätt så skeptisk i början, men det visade sig vara riktigt gott. Och supersnabbt att fixa! Hur funkar det då? Jo, du använder dig av pizza tortilla (lite tjockare tacobröd) som botten. Sedan är det bara att gå loss på valfri topping. Mina favoriter är ost, skinka, champinjoner och banan. Tomatsås kan man egentligen koka ihop själv hemma, men vill du att det ska gå snabbt så rekommenderar jag den färdiga såsen som smakade gott för att vara köpt. Den vita pizzasåsen var förvånansvärt god, men pizzan smakar lika gott utan. Jag tror att det är tack vare brödet som blir krispigt och mjukt på de rätta ställena. Så tummen upp för den nya snabbpizzan som numera blir en konkurrent till tacos hemma hos oss.

Yummmmy!

Etiketter: ,

fredag, november 02, 2012

Anna Dello Russo


Jag är nog sist i världen med att visa upp bilder på vad jag köpte ur Anna Dello Russos kollektion för H&M. Men bättre sent än aldrig som det så fint heter. Jag beställde hem hela tio smycken, men behöll bara tre. Bara och bara, jag är supernöjd! Kedjehalsbandet med stenar och det gröna halsbandet med matchande örhängen var precis vad jag var ute efter. Tihi.

Eftersom det var så lätt att klicka hem resten så gjorde jag det - ifall något skulle vara snyggare i verkligheten än på bild. För precis så var det. Men efter lite velande så skickade jag ändå tillbaka resterande sju smycken. Fyra av dem kan du se här nedan, de övriga tre var de orangea örhängena och två armband.

Dessa skickades tillbaka...

Etiketter: ,

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->