ETIKETTER

torsdag, maj 03, 2012

Anna Dello Russo designar accessoarer för H&M!


Här kommer en rolig nyhet från H&M! Nu är det officiellt att moderedaktören och bloggerskan, Anna Dello Russo, ska designa en accessoarkollektion för H&M. Kollektionen kommer präglas av lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil. Anna är känd för sin grymma och ändå rätt så ovanliga stil, så detta samarbete kan bli riktigt roligt! Hon inspirerar folk dagligen då hon gång på gång levererar extravaganta outfits med fulländade accessoarer. Ser verkligen fram emot detta samarbete som jag tror kommer bli riktigt lyckat. 
Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag”, säger Anna Dello Russo.
I kollektionen ingår smycken, solglasögon, skor, väskor samt en resväska – glamourösa och prisvärda accessoarer för en unik och personlig stil. Kollektionen lanseras den 4 oktober 2012, under de internationella modeveckorna, och kommer att finnas i cirka 140 H&M-butiker världen över och online.

 Se intervjun med Anna här nedan där hon visar upp inspirerande och fascinerande glimtar ur hennes hem:

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous tindra sa...

Ser framemot det :)

4 maj 2012 21:35:00  
Anonymous Anonym sa...

Härliga färger!

4 maj 2012 23:19:00  
Anonymous Evelina! sa...

Missa inte när Nelly Catwalk kommer till Jönköping på fredag! Gratis kläder och goodiebags till de 100 första tjejerna ;)

http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=19352&beid=2115826

6 maj 2012 23:16:00  
Anonymous Pernilla sa...

Hej! Dom är köpta på forever hair. Dom har en andra massa fina saker också =D

7 maj 2012 21:41:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->