ETIKETTER

onsdag, december 28, 2011

Revenge

Hej allihopa! Idag tänkte jag tipsa om en jättebra tv-serie som har premiär den 12 januari (torsdag) på Tv 3. För några månader sedan läste jag om denna serie och att den skulle ha premiär i USA. Fastnade redan då för handlingen och för ett tag sedan såg vi de avsnitt som sänts i USA. Hittills har man visat 10 avsnitt. Gillar du filmen/boken Greven av Monte Cristo? Då lär du också gilla Revenge eftersom serien är baserad på den.

Trailern till Revenge hittar du här nedan. Vill du även se de första 10 minuterna ur första avsnittet? Klicka då här.

En rolig nyhet som jag läste är att avsnitten även kommer att visas på Tv 3 Play direkt efter att de visats på tv.

Emily Thorne vet vad hon vill. Att glömma och förlåta är inte hennes melodi. När hon anländer till The Hamptons, semesterort för USA:s rika och berömda, är Louis Vuitton-handväskan fylld till brädden av kyligt planerad vedergällning. Nu ska de som förstörde hennes pappas liv och gjorde barndomen till ett helvete få betala. Likt den grekiska hämndgudinnan Nemesis väger och mäter Emily Thorne sina fienders gärningar för att sedan låta repressalierna fräta sönder deras liv.
De drabbade vet inte att Emily Thorne är kvinnan bakom allt. De vet inte att hon egentligen heter Amanda Clarke. Och de vet inte att det var hennes far de snärjde och satte i fängelse för terrorism. För dem är hon bara den förmögna, svala och vackra unga kvinnan som just flyttat in i området. Inte ens Thornes ärkefiende, Victoria Grayson - allmänt kallad The Queen of The Hamptons – anar något.
Revenge bygger löst på en av världens mest lästa äventyrsromaner, Greven av Monte Cristo (Alexander Dumas d.ä.). Serien är skapad av Mike Kelley som tidigare jobbat med The O.C. och One Tree Hill. En av producenterna, tillika regissör i de första två avsnitten, är Philip Noyce, känd för thrillers som Lugnt vatten, Patrioter och Den stillsamme amerikanen.

Etiketter: ,

5 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Kan inte du visa hur du har pyntat?:)

28 dec. 2011 15:53:00  
Anonymous Anna sa...

Jag har faktiskt varit lite nyfiken på denna serie ett tag, en kompis rekommenderar den varmt! Har play på tv:n så det blir perfekt!

28 dec. 2011 17:38:00  
Anonymous Anonym sa...

Den kommer jag titta på, hoppas den är lika bra som den verkar.

28 dec. 2011 19:34:00  
Anonymous Sandra sa...

Åh den är så bra! :D

29 dec. 2011 08:58:00  
OpenID gabrielasafar sa...

Den är sjukt bra, har tittat på allt tio avsitt och har verkligen fastnat. Ett måste!

29 dec. 2011 11:30:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->