ETIKETTER

torsdag, augusti 04, 2011

Maten på hotellet

Hej allihopa! Hoppas att ni har det bra! Vi har precis avnjutit en trerätters middag på hotellets grekiska restaurang. Tidigare idag åt vi lunch på hotellets italienska restaurang. Hotellet har en stoooor bufférestaurang där det serveras frukost, lunch och middag. Utöver detta så har de fyra à la carte restauranger med olika teman; grekiskt, italienskt, asiatiskt (med bl.a. sushi) och mexikanskt. Vi har verkligen fastnat för den italienska och grekiska, underbar mat! På bilden ser ni efterrätten på den italienska restaurangen. Önskar att ni kunde smaka så att ni kan förstå hur obeskrivligt god den är!!! Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Det var några som hade lite frågor? Hotellet heter Mitsis Faliraki Beach Hotel och vi åkte direkt från Örebro, med Ving.
Klicka på bilden för att se den i större format.

5 Comments:

Anonymous Tess sa...

Och hur avundsjuk är man inte då? Haha, vad härligt det verkar vara.

5 aug. 2011 10:17:00  
Anonymous Anonym sa...

Hej, jag Googlade runt lite och kom in på din blogg. Sökte lite info om just detta hotell då jag just bokat en resa dit med Ving. Det verkar ju som om det är ett bra hotell med bra och fräsch mat? Ingår även de olika à la carte-restaurangerna i all-inclusive konceptet?
Hoppas ni får en fortsatt trevlig semestervistelse!
Mvh
Yvonne

5 aug. 2011 17:43:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Yvonne: ja, vi är jättenöjda! Hoppas ni får rum i samma korridor som oss, då har ni tillgång till en pool via stege på balkongen :) japp, à la carte ingår i all invlusive men man måste boka dem senast dagen innan. Mitt tips är att ni bokar in ngt för varje dag redan de första dagarna för platserna tar slut snabbt :) hoppas ni får en härlig semester :) /Maria

5 aug. 2011 20:26:00  
Anonymous Mylo Beauty sa...

Men va gott!!

Nu finns det nya bilder från dagens jobb, gå in och titta :)

Kram
My

6 aug. 2011 20:03:00  
Anonymous Al sa...

Ja eller hur ! Jag ska börja på säsong 2 nu :)

Ha det så kul, jag saknar Grekland !

8 aug. 2011 18:31:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->