ETIKETTER

lördag, februari 05, 2011

Nu åker jag

Nu åker jag in till stan. Glöm inte att delta i tävlingen där du kan tävla om fyra par vackra örhängen! Hoppas att ni alla får en riktigt härlig lördag! Vi hörs senare! :-)

Har på mig mina nya örhängen från Dyrberg/Kern . Love them!

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Ha en härlig,underbar och avkoplande helg!
Kram

5 feb. 2011 17:30:00  
Anonymous Anonym sa...

Hej snygging!
Har några frågor till dig :) du har eller brukar klicka hem saker från tradera. Hur gör man? Är det säkert ? Hur går en budgivning till? Hur sker betalningen? Är väldigt skeptisk till detta men jag är förälskad i ett par skor som jag fann där och skulle vara evigt tacksam för svar..

I hopp om positivt svar.
/ Kram :)

5 feb. 2011 18:10:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Anonym: Tack detsamma!

Anonym: Hallå där! Jag har hittills bara haft positiv erfarenhet av Tradera. Jag är dock noga med att kolla in säljarens tidigare omdömen för att se om denne är pålitlig. Varje användare har omdömen som man får efter att ha köpt/sålt ngt på Tradera. Mitt tip är att kolla in säljarens omdömen som säljer skorna du vill ha. Är de positiva? Finns det negativa? Kolla in kommentarerna som folk har skrivit om säljaren. Vissa säljare har inga kommentarer och då betyder det att de inte sålt/köpt ngt alls på tradera tidigare. Detta är ju liiite risky för man vet ju då inget om säljaren. Men samtidigt kanske det bara är en ny användare som du själv :-) Mitt tips är att kolla in om säljaren har övriga auktioner? Maila säljaren och fråga lite frågor. Se efter om du får svar om du känner dig osäker. Betalning sker enligt vad som står i själva annonsen. Oftast är det att man betalar in till säljarens konto. Här kan du läsa lite mer om budgivningen: http://www.tradera.com/help/HelpPage.aspx?NodeID=6741

Lycka till, hoppas allt går bra! kram!

5 feb. 2011 18:16:00  
Anonymous Anonym sa...

Så vacker du är Maria!

9 feb. 2011 10:01:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

Bloggar som länkar till detta inlägg:

Skapa en länk

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->