ETIKETTER

måndag, september 13, 2010

Bacon á la(dy) Gaga


Fint kollage jag satt ihop va? Ser ut som ett skivomslag typ haha!
Haha, den där Lady Gaga asså! Igår under MTV Video Music Awards tog stjärnan emot sina 8 priser klädd i kött (hon anlände dit i en annan galen, men coolare klänning). Det blev en himla massa snack i US of A när det senaste omslaget av japanska Vogue släpptes och hon prydde det iklädd endast vadå, jo just det, kött! Smart sätt att få mer publicetet på! Galet, men smart :)
Hon måste ha luktat rätt så ... (fyll i meningen!)

Fotsvett + bacon = ?

Det omtalade omslaget

Etiketter:

9 Comments:

Anonymous Karin sa...

haha det där kändes rätt smaklöst:D

13 sep. 2010 16:33:00  
Anonymous Vi & Du - Gravid och mamma till två flickor sa...

Hejsan! Ville bara tipsa om en tävling jag har i bloggen där du kan vinna ett fint set från Evas Underkläder

Är du inte intresserad ber jag om ursäkt och du får radera denna kommentar eller nått..
Kramar

13 sep. 2010 17:23:00  
Anonymous Linn sa...

Sv: Jag har inga dåliga åsikter om invandrare. Som jag skrev; Jag vill att ALLA som bor här ska ha det bra. Är det fel att tycka? Att jag vill att min morfar ska ha samma rättigheter som invandrarna ser jag inget fel med. Tvärtom.

Jag har alltid tyckt så, bara att du inte har vetat om det. Jag är fortfarande samma person.

13 sep. 2010 18:39:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Linn: Jo, det förstår väl jag också. Det är viktigt att alla oavsett ålder eller nationalitet ska behandlas lika. Men när du röstar på SD så innebär det en hel del massa annat också som i sin tur leder till att de med annan nationalitet behandlas dåligt. Då startar bara en ond cirkel där det blir värre och värre. Rösta på ett parti som vill gott åt alla istället.

13 sep. 2010 18:42:00  
Anonymous Linn sa...

Sv: Jag skrev aldrig att jag skulle rösta på SD. Jag röstar BLÅTT, det finns många partier :) Och som jag också skrev så skulle färre rösta på SD om något annat parti tog upp dessa frågor, men det gör dem tyvärr inte.

13 sep. 2010 18:45:00  
Anonymous Linn sa...

Sv: Nä jag skrev att det är en sak som får mig att vilja rösta på dem. Inte att jag ska göra det. :) Jo jag förstår dig. Men det jag försökte säga är att alla ska ha det bra, invandrare som inavel, haha :D Jag tycker alla härliga invandrare som är här, (har många sådana vänner & har haft under skolåren) ska ha det BRA, innan fler kommer hit. De spelar ingen roll vilket land de kommer ifrån, man måste se till att de som redan är här har det bra innan man försöker att rädda världen. Tycker jag!

13 sep. 2010 18:59:00  
Anonymous Linn sa...

Sv; Så lite så :)
Ja det är hemskt att det finns sånna som flyr för sina liv men Sverige kan inte rädda alla anser jag. Att Sverige tar emot så pass många med öppna armar idag är mer än vad man kan förvänta sig av ett land. "Alla kan göra något men ingen kan göra allt." Om alla kommer till Sverige kommer inte vi som redan bo här ha det bra, lika så de som kommer hit kommer inte heller ha det gott tillslut.

13 sep. 2010 19:15:00  
Anonymous Malin sa...

Det här är bland det äckligaste jag sett! Usch!!! Kan inte du visa outfits Maria??? Kram!

13 sep. 2010 21:44:00  
Anonymous Mickan sa...

Nej men fy! :P

13 sep. 2010 23:58:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->