maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



söndag, december 20, 2009

Brittany Murphy död!


Läste precis att skådespelerskan Brittany Murphy har dött! Hon fick hjärtstillestånd på söndag morgon och när hon kom fram till sjukhuset så var hon redan död. Brittany blev 32 år. Rest in peace.

Etiketter:

Shoe Closet


Ikväll händer det... (håller tummarna)

Update: Nähä, det gick visst inte så bra. Ikea hade ej de mått som jag behövde. Får leta vidare!

Etiketter: ,

fredag, december 18, 2009

Klick klick


Jag känner mig lite halvt handikappad utan min systemkamera. Jag har lånat ut den men ska nog hämta hem den senare i eftermiddag. Har så mycket nytt och fint som jag vill fota här hemma i den nyrenoverade lägenheten. Har shoppat ganska många julklappar till mig själv också (haha) som jag vill visa upp. Senare idag ska jag iväg till min svägerska och fotografera deras nyfödda dotter Melissa. De vill ha hjälp med att fixa julkort på familjen så det blir ett litet projekt för mig att fixa. Tycker sånt är urkul så jag gör det mer än gärna!

Just nu har jag en massa byggkillar här i lägenheten som fixar lite småsaker i köket och i vardagsrummet. Inom en timme kommer allt bygg med lägenheten vara färdigt, skönt! Har varit ganska jobbigt att inte ha en fungerande spisfläkt... Mhm! Och strax är fönsterbrädorna på plats i vardagsrummet, I like!

Etiketter:

Bröllopsfoton


Jag har sagt att jag ska visa upp bilder från bröllopet här i bloggen, och det tänker jag göra - så fort jag får bilderna. Vår fotograf meddelade tidigt att detta skulle dröja i ca tre månader, då han hade fullt upp. När vi gifte oss, höll han och hans crew på med bilder från bröllop de fotat i augusti. Så jag skulle tro att det dröjer till början av februari med bilderna. Har fått många kommentarer angående bilderna och jag förstår att ni är nyfikna, men kan redan nu klargöra att jag nog inte kommer att visa så många på mig och min man, jag tänkte mer på själva miljön och hur allting såg ut helt enkelt. Är själv väldigt nyfiken på bilderna, hoppas de gjort ett bra jobb, men det återstår väl att se...

Etiketter:

tisdag, december 15, 2009

15 december 2009


God morgon!
Idag har jag massa skoj att göra. Ska strax hoppa in i duschen, sedan åker jag in till stan för ett litet möte. Därefter väntar en massa rolig shopping! Ska försöka mobilblogga under dagen eftersom jag inte kommer hinna sitta framför datorn. Vi ses!

Etiketter:

måndag, december 14, 2009

Julfin till budgetpris


Och så var det måndag igen! Veckans tråkigaste dag? Nä, så behöver det inte vara. Själv håller jag på att planera lite julbak... Har hittat massa nya recept som jag ser fram emot att testa. Har däremot inte hunnit fundera så mycket över min klädsel till jul och nyår. Vad sägs om något i stil med här ovan? Skulle inte vara fel!
Fuskpäls, 255 kr. Skor, 182 kr. Plånbok, 37 kr. Armband, 79 kr. Klänning, 182 kr.

Etiketter: ,

söndag, december 13, 2009

Parodi på Svenska Hollywoodfruar

Hahaha! Det här är så himla bra! Komikern Anna Blomberg har verkligen lyckats pricka in de tre hemmafruarnas personligheter! Om ni har följt Svenska Hollywoodfruar så förstår ni nog alla skämt ;-) Speciellt det där med disktrasan hahaha (istället för brosk)! Del 2 är bäst!

Etiketter:

Färga håret?


Nicole Richie visade igår upp sin nya hårfärg och sin nya smyckeskollektion inom det egna märket House of Harlow 1960. Armbanden blir jag gärna ägare till, likaså hennes hårfärg! Är sugen på att färga i någon liknande ton, men har inte bestämt mig än riktigt...
På Nicoles twitter:I went brunette. I feel smarter already.” Haha!

Etiketter: , ,

Mobilblogg: Sötast i stan


Say hello to my gullunge till brorson!

fredag, december 11, 2009

Snart är det fredagsmys


Sitter hemma just nu och väntar på att min man ska komma hem. Fördriver tiden genom att spana in vad jag vill ha för julklappar (observera: plural, haha) från den här webbutiken (länk!). Får se vad det blir för något, ett par nya klackar vore inte fel, eller kanske en ny väska...? Lyssnar samtidigt på Peter Jöbacks version av Decembernatt (Halleluja), den bringar verkligen fram julkänslorna, mysig låt! Tänkte bara önska alla en mysig fredag, själv ska jag spana vidare nu...♥

Etiketter:

Mobilblogg: Balmain copy


Hittade dessa skönheter i en butik här i Örebro, tror den hette Åkes Skor något...? Minns ej vad de kostade, men runt 600 kr skulle jag tro.

Update: Ups, de kostade visst lite över tusenlappen!

torsdag, december 10, 2009

L´Impératrice!


Hallå där!
Bloggandet har gått lite trögt denna vecka, men har verkligen haft fullt upp. Min svägerska har dessutom fått en söt liten dotter så ledig tid har spenderats med dem :-) Ska försöka bli bättre på att uppdatera. Tänkte nu passa på att blogga lite om den nya parfymen (eller parfymserien!) från D&G. De släpptes för några månader sedan och jag föll direkt för den babyrosa flaskan, 3 L´Impératrice. Doftar himmelskt gott! Nu är det så att jag redan vet att jag får den i julklapp, haha! Min inhandlades från Kicks (som har ensamrätt på parfymerna nu i början) och kostade runt 680 kr. Annars kan du köpa dem för 499 kr här (länk!).

Etiketter:

fredag, december 04, 2009

Mobilblogg: Backstreets Back!


Är på Backstreet Boys konsert, fy fasen så underbart!!!

Mobilblogg: Naglarna fixade


Har precis fått naglarna gjorda av en väninna till mig, är supernöjd! Lite ovant att skriva bara haha.

torsdag, december 03, 2009

Bäst just nu

Någon mer än jag som fullständigt fastnat för dessa låtar? Har spelat sönder dem nu under två veckor. Check them out!

Beyoncé - Sweet Dreams
Lady Gaga - Bad Romance

Etiketter:

Stövletter


Tuddeluh!
Vad händer hos er? Själv är jag på jakt efter ett par knähöga läderstövlar med platt klack. Känns som att jag har letat forever, men hittar ändå inga som är riktigt snygga. Istället fann jag dessa stövletter från Din Sko. Hot or what?

Etiketter:

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->