maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



tisdag, mars 31, 2009

Backstreet Boys - Get Down

När jag var tonåring var jag helt nerkärad i Brian Littrell och resten av The Backstreet Boys. Idag råkade jag se deras första video, Get down. Gud så jag har skrattat! Vilken video - hur charmig som helst. Har i princip skrattat mig igenom hela videon och det finns faktiskt några ögonblick som förtjänar en stund i rampljuset:

Markoolio som koreograf? - 00:18
Nicks ögonbryn - 00:28
Vad gör Brian egentligen?! - 00:36
Eh, mycket fina danssteg... - 01:01
Kevins robotdans - 01:17
Där har vi den fina dansen igen - 02:13
What the... ?! - 03:05
Och så viftar vi lite med armarna - 03:09
Brians grodhopp - 03:29, 03:42, 03:46

Etiketter: ,

Lipsy London


I höstas köpte jag en trench av märket Lipsy som jag totalt glömt att visa upp. Tänkte damma av den nu när vi äntligen har fått lite varmare väder. Det jag främst har fastnat för är att underdelen är lite vippig, precis som en kjol. Den kostade mig runt 1 000 kr, men det var den värd! Nu ska jag se på Desperate Housewives!

Etiketter:

Aprikos


Idag har jag lunchat med en vän som jag inte träffat på 3 år! Var superkul att träffa henne igen. Efter lunchen blev det en träff med en annan nära vän till mig. Vi gick runt på stan och nu sitter jag här hemma och ser på Vänner. Har precis lackat naglarna i en härlig vårfärg (Samoa nr 61) från Mavala - mitt favoritmärke.

Etiketter:

Chiclit


Köpte hem lite nya böcker häromdagen. Länge sedan jag läste chiclit så kände att det var dags.
Livet är en fest av Adele Parks
Den jag ville ha av Sheila O`Flanagan
Babbeldrottningen av Meg Cabot
Någon som läst dem?

Etiketter: ,

XOXO


Hur söta är inte Ed Westwick och Jessica Szohr från Gossip Girl när de rastar lilla vovven? Gillar förresten Jessicas outfit - förutom skorna. Not my cup of tea... Kolla in hennes svarta hår, sååå snyggt!

Etiketter:

Heiress by Paris Hilton


Kan tala om att det här är bland det bästa köpet jag gjort. Jag fullkomligt älskar denna doft som heter Heiress. Och helt ärligt så har jag aldrig någonsin fått så många komplimanger för min parfym som de gånger jag burit denna. Alla älskar den! Alla påpekar att jag doftar jättegott, haha det låter sjukt, men testa själva. In på närmaste Åhléns och spruta på lite. Som du ser på bilden så har jag redan förbrukat halva flaskan, haha. Ska spruta på lite nu innan jag åker till skolan :-)

Etiketter:

måndag, mars 30, 2009

Hittade en lista

SKULLE DU HELLRE..
1. Pierca näsan eller tungan?
- Inget, men ok, näsan.
2. Vara seriös eller rolig?
- Rolig.
3. Dricka röd eller grön mjölk?
- Grön.
4. Tatuera dig eller göra piercing?
- Tatuera.
5. Brinna upp eller drunkna?
- Blä, inget.
6. Umgås med dina fiender eller föräldrar?
- Föräldrarna såklart!

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon?
- Ja.
2. Sol eller måne?
- Sol.
3. Vinter eller höst?
- Höst.
4. Natt eller dag?
- Dagen.
5. Soligt eller regn?
- Soligt. Regn kan vara mysigt under hösten.
6. Vaniljglass eller chokladglass?
- Verkligen chokladglass. Vaniljglass om det är mjukglass!

OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu?
- 22:26
2. Fullständigt namn?
- Maria Susanne Melle
3. Vart vill du bo?
- Spanien.
4. Hur många barn vill du ha?
- Tre kanske?
5. Vill du gifta dig?
- Jepp.
6. Rullar du spaghettin eller skär du den?
- Hmm, rullar.
7. Har du ätit sushi?
- Nej. Äter inte fisk.
8. Favoritglass?
- Choklad och blåbär.
9. Favoritmaträtt?
- Lasagne.
10. Vad är ditt stjärntecken?
- Oxen.
12. Festa loss eller mysig hemma kväll?
- Mysig hemmakväll.
13. Ögon och hårfärg?
- Svart x2.
14. Vispgrädde eller chokladsås?
- Får man välja båda? Haha
15. Humör?
- Super!

HAR DU DE SENASTE 48 TIMMARNA...
1. Kysst någon?
- Nej.
2. Sjungit?
- Ja.
3. Blivit kramad?
- Ja.
4. Känt dig fånig?
- Ja.
5. Saknat någon?
- Ja.
6. Dansat galet?
- Njae.
7. Klippt håret?
- Nej, ska klippa nu i veckan.
8. Gråtit?
- Nej.
9. Ljugit?
- Ja.

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
- Haha, verkligen inte.
2. Har du en hund?
- Nooo...
3. Sover du helst själv eller med någon?
- Själv.
4. Tror du på spöken?
- Hmm... andar kanske?
5. Saknar du eller älskar någon just nu?
- Ja.

Etiketter:

Nya skor


Nya tygskor!

Det var alltså dessa skor som gömde sig i påsen. De är så himla fina och nätta. Ska inviga dem imorgon :-) Finns hos Scorett.

Etiketter: ,

Ray-Ban lookies


Häromdagen köpte jag dessa wayfarers. I like! Finns i flera olika färger för en billig peng hos Gina Tricot. Det blev ett par klassiskt svarta för min del, gillar när solisar matchar ens hårfärg - ser snyggast ut då.

Etiketter: ,

Björn Borg


Denna stora påse med innehåll fick idag följa med mig hem från stan. Kollade in detta i fredags förmiddag och idag köpte jag det. Gissa vad jag köpt?! :)

Etiketter:

Ljuslyktor


God morgon!
Ska strax med bussen ner till skolan. Idag börjar jag en ny kurs men innan jag åker tänkte jag tipsa lite om dessa mysiga ljuslyktor från Indiska. De kostar bara 39,90 kr och jag fastnade främst för den lila. Jag slutar ganska tidigt idag så efter skolan ska jag ner på stan och kika lite närmare på dem och eventuellt köpa några stycken. När jag kommer hem ska jag visa er mina Ray-Ban lookies som jag glömde blogga om igår. Love them!

Etiketter:

söndag, mars 29, 2009

Färgglad design


De flesta handväskor som jag äger är svarta. Svart är lättmatchat och passar i princip med vilken outfit som helst. Men... (som Tony Irving skulle sagt) nu är jag sugen på lite mer färgglada väskor! Dessa lyxiga designerväskor får gärna bli en del av min samling.
Grön Miu Miu, 9 877 kr
Röd Stella McCartney, 9 378 kr
Brunröd Chloé, 14 150 kr
Lila Marc by Marc Jacobs, 5 493 kr
Grön Chloé, 12 152 kr
Rosa Miu Miu, 10 765 kr

Etiketter:

Rosa ormmönster


Såg ovanstående bild på de rosa skorna i Amelia. Tyckte de var riktigt söta. De kommer från H&M men säljs dock inte i webbutiken, bara svarta. De rosa finns istället i vissa utvalda butiker runt om i landet. Söta!

Etiketter:

Amelia överraskar


I förra veckan skulle jag köpa hem lite nya tidningar. För första gången (men dock ej sista!) så köpte jag Amelia. Tidningen har aldrig tilltalat mig tidigare, har alltid trott att den var riktad till mycket äldre kvinnor. På grund av detta har jag faktiskt aldrig ens gett den en chans... Men då jag såg att man fick med filmen En ung Jane Austen, så då tänkte jag "what the heck, jag får ju en film liksom". Bläddrade igenom tidningen och jag tyckte faktiskt om innehållet - helt klart en välskriven tidning! Tänkte se filmen senare ikväll, någon som sett den?

Etiketter:

lördag, mars 28, 2009

Ont, det gör ont...


Hej alla!
Tänkte bara skriva ett litet inlägg här och tala om vad det är som händer. Igår avslutade jag den roliga fotokursen. Tråkigt att den är slut, men jag har i alla fall med mig så många nya kunskaper vad gäller fotografering. På måndag börjar en ny kurs. Vi slutade vid 11-tiden igår, efter att ha ställt ut mina bilder igår. Efteråt gick vi och fikade lite, sedan blev det en shoppingtur på stan. Idag har jag skitont i högra axeln. Det är värken från nacken som nu flyttat sig ner... Får mer ont när jag sitter framför datorn så ska försöka ta det lugnt med bloggandet idag. Nu ska jag åka ner på stan. Vi hörs senare, ska visa upp mina Ray-Ban-lookies som jag köpte igår :-)

Etiketter:

torsdag, mars 26, 2009

Matthew Williamson for H&M


Här kommer några gobitar från MW for H&M. Fastnade speciellt för kuvertväskan med påfågelfärgerna. Den 23 april släpps kollektionen i butikerna.

Etiketter:

Jag & Grannen


Hej igen.
Tänkte bara säga att jag känner mig som grannen Valdemar i Beck-filmerna!
Tuddeluh!

Etiketter:

26 mars 2009


God morgon!
Ja, morgonen är någorlunda god, men natten var usel. Gick och la mig med värk i nacken och tyvärr så vaknade jag upp flera gånger under natten på grund av detta. Idag gör det lika ont, messade syrran som är läkare och hon sa åt mig att ta en ipren och att hålla nacken varmt. Så nu sitter jag här med en rosa halsduk virad rund halsen. Men morgonen är ändå god, för solen lyser och himmelen är klarblå - underbart! Hoppas ni alla får en bra dag!

Etiketter:

onsdag, mars 25, 2009

Bloggfråga


Nu hörrni är det dags att göra era röster hörda!
Jag vill mer än gärna veta vad ni vill se mer utav här på bloggen?
Vilken kategori är din favorit? Fattas det något? Tell me! Rösta här nedan eller lämna en kommentar :)

Etiketter:

Audrinas nya hårfärg


Här har ni The Hills-stjärnan Audrina Patridges nya hårfärg. Bilderna är tagna idag, nere i Sydney där hon nu befinner sig för att hålla australiensiska (jobbigt ord!) MTV Awards. Måste erkänna att även om jag gillar hennes vanligtvis mörka hår, så tycker jag att hon passar i dessa ljusa toner. Håret ser mer livligt ut. Nu har Grey's börjat, hörs sen!

Update 21:08: Öhh, redan reklam! Blä.
Update 21:09: Haha, nu börjar det igen... weird?

Etiketter:

Idag kommer lönen! :)


ÄNTLIGEN FÄRDIG!
Nu är jag klar med min plåtning! Har hållt på i några dagar och nu är det äntligen klart. Har fotat över 500 bilder och imorgon ska jag välja ut de 5 bästa. Det har verkligen varit en lång dag. Jag har fotograferat, bakat cupcakes, fotograferat lite mer, lagat tacos, fotat ännu mer och nu sitter jag och inväntar Grey's Anatomy genom att se på Roomservicekanal 5. Har dessutom världens huvud- och ryggvärk på grund av konstiga ställningar jag intagit när jag fotograferat ur intressanta vinklar. Ska försöka hinna med lite bloggning nu innan Grey's.

Etiketter:

Våffeldagen


Idag är det våffeldagen!
Det ska inte firas med våfflor, nepps, istället ska jag baka cupcakes. Men inte för att det är våffeldagen, utan mest för att det ingår i ett fotojobb jag ska göra. Blev dock rätt så sugen på att koka ihop en egen mangosås som på bilden till höger, någon som har recept på det? Låter urgott! Ska du äta våfflor idag?

Etiketter:

Nitar


Syrran fyndade ett nitarmband från Lindex för ett tag sedan, men tyvärr säljs det inte i deras webbutik. Däremot finns dessa snygga nitskärp för en billig peng! Finns i guld och silver. Schnyggt!

Etiketter:

tisdag, mars 24, 2009

Nytt läppglans


Hallå där ute i stugorna!
Pluggandet flyter på, men nu har jag paus med fruktsallad och två avsnitt av Vänner. Tänkte passa på att tipsa nu under reklampausen om mitt nya läppglans från The Body Shop. Luktar/smakar väldigt fruktigt, typ en blandning av melon och jordgubb. Det jag gillar med produkten är att den ger en snygg färg och har en intensiv glans som håller väldigt länge. I like! Kostar 169 kr.

Etiketter:

Bloggfest 25 april


Jag blir ofta bjuden på olika events & pressmöten uppe i Stockholm men måste många gånger tacka nej pga att jag bor i Jönköping. För några dagar sedan fick jag en inbjudan till en härlig bloggfest i Norrköping. En av arrangörerna är Ulrika som driver bloggen Colorelle, en färgglad blogg som jag läser varje dag! Har inte bestämt mig om jag ska gå ännu, någon av er som ska gå?

Etiketter:

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->