ETIKETTER

torsdag, oktober 01, 2009

Olivia Palermo: The Business Look


Olivia Palermo. Det är namnet på kvinnan vars klädstil jag beundrar. Hon lyckas alltid med sina outfits. Jag skulle mer än gärna vilja ha hennes chica business-klädsel här ovan, och ärligt talat så är det inte så svårt. Jag slår vad om att de flesta av er äger liknande plagg, det är kanske bara så att man aldrig kombinerat dem tillsammans? :-) Jag älskar business-looken och tycker det är en mycket passande stil när man jobbar (eller ja, det beror väl lite på vad man jobbar med, men typ kontor).
Bästa sättet att utstråla looken är att bära kavaj (gärna en lite längre variant) tillsammans med mörka stuprörsjeans eller en snäv kjol. Till detta passar alla typer av blusar, jag rekommenderar en med diskreta volanger (inte allt för festlig). Sen är det i princip fritt fram att styla med moderna smycken, dock inga som faller under kategorin "bling bling". Sist men inte minst: ett par klackar. Behöver inte vara skyhöga, behöver inte vara smal klack - bara det är klack!

Kavaj från Alexander McQueen
Blus från Anna Sui Nagellack från Essie Pumps från Scorett Ring från H&M Solglasögon från Miu Miu Jeans från H&M Väska från Bags and Fashion

Etiketter: , ,

4 Comments:

Blogger Kabuki sa...

Jag är trogen följare av The City, jag är dock lite rädd för Olivia...

1 okt. 2009 18:07:00  
Anonymous Sandra - Piffad sa...

Snyggt! :)

2 okt. 2009 15:50:00  
Anonymous Sandra sa...

skönt att ha dig tillbaka Maria! :)

2 okt. 2009 21:56:00  
Blogger MI-MISCHE sa...

Olivia is a lady to follow, no doubt!

3 okt. 2009 18:04:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->