maria maria

Follow Fashion, Fame and Everything in Between


translate


instagram


kontakt



ARKIV ETIKETTER

web stats



www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!

Trendora Lifestyle Award 2008



måndag, juni 30, 2008

Dagens Klädsel

Idag skiner solen, men tyvärr så regnar det hela tiden, och därför blev det en myspysig outfit. Ska strax iväg och äta en sen lunch och senare ikväll blir det troligtvis lite Desperate Housewives-maraton igen... Vad ska du göra idag?
  • Lång cardigan från H&M
  • Topp från Filippa K
  • Leggins från Only
  • Armband med budskap från Cocoo.se
  • Klocka från Triwa by Tritoni

Etiketter:

Maria gillar...

Har du sett så fina pumps! Aj löööv them! Påminner liiite om Elin Klings finfina som hon köpte i New York. De kommer från GoJane och kostnaden per par ligger på ca 135 kr. Frågan är bara hur pass hög frakten blir, då de shippas från USA. Varför ska allt fint finnas på andra sidan Atlanten?!

Etiketter:

Tävla om massa biobiljetter här!

Denna tävling är avslutad
För att liva upp en ganska så trist och regning måndag tänkte jag, i samarbete med Nordisk Film, lotta ut en hel del biobiljetter till filmen Step Up 2 - The Streets.
  • 1:a pris - 6 biobiljetter (på en biljett kan två personer gå, dvs 12 pers)
  • 2:a pris - 5 biobiljetter (på en biljett kan två personer gå, dvs 10 pers)
  • 3:e pris - 4 biobiljetter (på en biljett kan två personer gå, dvs 8 pers)
Biljetterna kan användas hos SF i hela Sverige där filmen visas och gäller så länge filmen går på bio. Se trailer här.

För att delta i denna tävling behöver du bara lämna en kommentar i detta inlägg. Tävlingen kan avslutas när som helst vid en hemlig tidpunkt. Tävlingen avslutas lördagen den 5 juli, så se till att delta nu! Lycka till snygging!

Vill du inte tävla, kan du själv köpa dina biljetter här. De 2 000 första köparna får även en Vecko-Revyn
!

Etiketter:

Min nya man

Hejdå (Kan få vara med ändå) Cristiano. Tjeeenare Iker Casillas!

Här har du min nya kärlek, Iker Casillas! Vilken fantastisk insats han gjort under fotbolls EM i år. Helt otrolig! Att han dessutom är som godis för ögat är ju inte heller fel ;)

Namn: Iker Casillas (låter som IKEA, som i sin tur är svenskt & jag bor ju i Sverige!)
Födelsedatum: 20 maj 1981 (jag fyller 13 maj hihi)
Längd: 1,81 m (jag är 1,75 m hähä)
Född: Madrid i Spanien (där ska han och jag gifta oss...!)
Spelar i: Real Madrid (jag ska bli kompis med alla i hans lag)
Position: Målvakt

Etiketter:

söndag, juni 29, 2008

Campione!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Spanien - Europeiska mästare 2008!
Wooohooo!!!

Ps! Blev helt kär i deras målvakt, haha...
(han som lyfter bucklan i mitten)

Etiketter:

Han som snackade med de där du vet

Idag visar tv 4 Mannen som kunde tala med hästar. Jag minns när den här filmen kom ut 1998 och alla mina vänner gick och såg den på bio. Det blev nästan samma hype som när Titanic kom ut, men bara nästan, Titanic tar nog priset haha. Anyway, jag var nog den enda (?) som kände att filmen verkligen inte var något för mig, kanske för att jag inte riktigt var en hästperson, vem vet. Har i alla fall inte sett filmen men tänkte passa på nu när den visas klockan 13:45. Ska bli kul att se Scarlett Johansson så ung, hon var bara 14 år när filmen spelades in.

The Hore Whisperer
Amerikanskt drama från 1998. När 13-åriga Grace drabbas av en ridolycka förlorar hon en del av sitt ben och Grace hamnar i en djup depression. Hennes mor, Annie MacLean, börjar misstänka att dotterns välbefinnande på något sätt är knutet till den nu psykiskt störda hästen Pilgrim. I ett försök att hjälpa sin dotter tar Annie kontakt med Tom Booker, en man som sägs kunna "tala" med hästar. Men Tom vill inte hjälpa Annie så hon beslutar sig för att ta med sig dotter och hästen till Toms ranch i Montana och han går motvilligt med på att arbeta med hästen. Åldersgräns 11 år.
I rollerna: Robert Redford, Kristin Scott Thomas, Sam Neill, Scarlett Johansson, Dianne Wiest, Chris Cooper. (Källa: tv.nu)

Etiketter: ,

Mumsfilibabba

Jordgubbar är bland det bästa som finns! Under hela juni månad har jag mumsat på en massa goda jordgubbar från trädgården. De är himmelskt goda och går verkligen inte att jämföra med de man köper i affären. Dessa är hundra (tusen? en miljon? miljarder!) gånger mer smakrika och väldigt söta, precis som jag gillar dem! Nu ska jag mumsa på dessa godingar på bilden ;)

Etiketter:

Desperate Housewives utan BH

Gårdagen blev precis som jag hade tänkt mig. Gick hem till tjejerna och spenderade kvällen med att titta på en massa avsnitt av Desperate Housewives från den första säsongen. Det blev verkligen en lyckad kväll, och fler lär det bli eftersom vi har en hel del avsnitt kvar, hihi. Något som vi gång på gång noterade (och även garvade åt en hel del) var att Susan (Teri Hatcher) sällan har på sig någon BH under kläderna - vilket syns väldigt tydligt i många scener! Haha, det var bara en liten detalj som jag och Dalida lade märke till och sedan blev man helt "skadad" och poängterade i varje scen att hon inte hade någon BH där heller, haha... Anyway, grymt bra serie som jag verkligen har saknat!

Etiketter: , ,

lördag, juni 28, 2008

Dagens Look

Dags för dagens look och idag är det Leona Lewis som får stå i rampljuset. När hon uppträde på Nelson Mandelas konsert, hade hon på sig denna fantastiska tubklänning från Roberto Cavalli. De läckra sandaletterna kommer från YSL och får gärna, tillsammans med klänningen, flytta in i min garderob! Absolutley gorgeous!

Etiketter: , ,

Stjärnspäckad konsert ikväll

Igår hölls en stjärnspäckad konsert i London för Nelson Mandela, då han fyllde 90 år. Den hölls även till stöd för hans aidskampanj. Svt 1 sänder den två timmar långa konserten ikväll klockan 21:45. Will Smith var värd för kvällen och under kvällen dök en hel del kändisar upp, som exempelvis Leona Lewis, Beyoncé, Amy Winehouse, Sugababes, Josh Groban, Anne Lennox, Queen m.fl.

Etiketter: ,

Disney Couture

Har haft denna bild sparad ett bra tag i min mapp på datorn. Gillar det hur mycket som helst. Så himla sött och oskyldigt, men samtidigt väldigt elegant tack vare pärlan. Halsbandet, som kommer från Disney Couture, är i 14 karat guld och kostar 350 kr hos Asos. Vill ha!

Etiketter:

Today I'm wearing det här

Lördag, sköna lördag. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Började dagen med en lååång promenix och sedan har jag bara varit hemma och slappat. Finns ju inte så mycket att göra utomhus på grund av det växlande vädret. Ena stunden är det soligt och i nästa öser regnet ner. Tror dock det blir en fika på stan lite senare. Får se vad som händer ikväll. Är rätt så sugen på en tjejkväll med film! Var ju hundra år sedan sist! Detta är i alla fall dagens klädsel!
  • Tunika från Ellos
  • Jeans från &Divided
  • Halsband från Dyrberg/Kern
Vad ska du göra idag?

Etiketter:

Hallonsorbet

När man jobbar i butik och står i kassan, står oftast ens naglar i fokus. Jag har själv tänkt på det när jag är ute och handlar. Man tittar på butiksbiträdets händer när hon slår in på kassan, viker ihop plaggen och placerar dem i en påse. Nu när jag själv arbetar i en klädbutik har jag blivit mer mån om att ha välmanikyrerade naglar. Inte för att de varit misskötta tidigare, jag har bara blivit mer mån om att alltid ha färgglada naglar :) Denna gång blev det en härlig färg från Depend (nr 135) som påminner om smarrig hallonsorbet. I verkligheten är färgen liiite mörkare än på bild. I like it!

Etiketter:

fredag, juni 27, 2008

Dagens Look

Dagens look är ett nytt inslag här på bloggen, och idag är det Nicole Richie som står för den. Hur kan en sådan enkel outfit samtidigt vara så fulländad? Den är nog den blommiga jackan som gör jobbet. Supersnyggt och helt i min smak. Hon kan den där Nicole... En sådan väska från Balenciaga ligger för tillfället högt uppe på min önskelista!

Etiketter: , ,

TÄVLING!

Kommer snart... ;)

Etiketter:

Dagens blommiga tips

Just nu pågår det en hype kring blommiga plagg där mönstret är sådär smått och nästintill prickigt. Ser nästan ut som en massa färgstänkar. Du hittar det på bl.a. klänningar, playsuits, blusar och volangkjolar. Jag själv äger ännu inget plagg med sådant mönster, men skulle kanske passa på nu när H&M erbjuder dessa blusar till så bra priser!

Etiketter: , ,

Simma snyggt

I år har jag redan inhandlat kanske fyra-fem bikiniset. Ändå hittar jag hela tiden nya finfina bikinis som jag mer än gärna skulle vilja ha. Som dessa två set som dessutom är nedsatta. Den guldiga kommer från LaRedoute och jag kan tänka mig att den är riktigt läcker på om man fått en snygg brun färg. Den svarta kommer från H&M och är nedsatt till 49 kr/del.

Etiketter: , ,

Klädråd till killar

Trots att min blogg riktar sig till tjejer, så vet jag att det finns en hel del killar som läser den. Blir lika glad varje gång jag får veta detta, vilket oftast sker via mail. Anyway, jag får ofta förfrågningar om mer blogginlägg som riktar sig till just killar, men tyvärr sker inte det lika mycket som jag önskar. Tänkte i alla fall att jag skulle tipsa dig om att H&M har satt ihop ett fint inspirationsbildspel i deras webshop. De har satt ihop sex outfits och sedan gett ett par klädselråd. Mycket bra råd om jag får säga det själv, så take a look will ya!

Etiketter:

Budget eller Gucci?

Forever21 har under en ganska lång period haft denna söta klänning med blommönster på. Varje gång jag såg den på hemsidan så kändes den väldigt bekant, men jag visste inte riktigt varför. Häromdagen föll poletten. Minns du när jag bloggade om denna klänning från Gucci? Syns ganska tydligt att den billigare är inspirerad av den från Gucci, och visst, den är väldigt söt och funkar som ett bra budgetval, men jag föredrar nog orginalet ;) Eller vad säger du?

Etiketter: ,

Här har du 6 heta bildbevis!

På tal om Gossip Girl... Blake Lively och Penn Badgley spelar inte bara ett par i rutan, de gillar varandra i verkligheten också. De själva förnekar rykterna men gånggång kommer det nya bilder på dem båda tillsammans. Här pussas de också! Visst är de söta? Penn som spelar Dan, är tveklöst favoriten hos mig, snyggo!

Etiketter:

Serena eller Blair?

Haha, nu lättar vi upp stämningen lite! Fick syn på dessa tees på Sofi Fahrmans blogg. Minns du förresten när det var en sådan otrolig hype kring Jennifer Aniston och Angelina Jolie angående Brad Pitt? Då kunde man i alla fall köpa Team Aniston och Team Jolie tees. Nu är det alltså rollena som Serena och Blair från Gossip Girl man tar ställning till. Kul, men inte lika kul som Aniston vs. Jolie ;)
Anyway, vem väljer du, Serena eller Blair?

Etiketter: ,

Karolina Kurkova är så himla fet

När jag imorse loggade ut från min hotmail, fick se dessa bilder på vackra modellen Karolina Kurkova. Bilderna är tagna från en modevisning i Sao Paulo och det är även de brasilianska medierna som kommer med påhopp om att "hon är för fet" och att hon har "ryggfett, kärlekshandtag och celluliter". Jag som bloggare har medvetet undvikit att blogga om kroppsideal för att jag vet att det är en väldigt känslig fråga hos många. Men detta är ett undantag eftersom det här gör mig arg! Ärligt talat, vadå fet?! Hon ser mycket mer hälsosam ut än andra undenärda tandpetare till modeller. Nu säger jag inte att det är fel att vara smal, absolut inte, men det är absolut inget fel med att se ut som Karolina gör. Vilka sjuka kroppsideal vi har här i världen!

Etiketter: ,

torsdag, juni 26, 2008

Dagens tips

Fick ett mail om att Sex and the City skolådan, innehållandes samtliga 6 säsonger av serien, nu är nedsatt! Jag har många gånger kollat upp vad lådan kostar ute i handeln och varje gång har jag mötts av en prislapp på 999 kr (och 799 kr på nätet). Buu. Nu finns den i alla fall på nätet för 649 kr, lite bättre! :)

Etiketter: ,

Rihanna - Take A Bow

Denna låt har funnits i huvudet hela idag, efter att ha hört den tidigt i morse på tv. Har både nynnat och skrikit ut refrängen här hemma och jag tror nog att de är rätt så trötta på mig nu, haha :) Anyway, take a look!

Etiketter:

Internetstrul

Huäää! Bristen på antal blogginlägg dessa dagar beror helt och hållet på min usla dator. Eller rättare sagt dess internetuppkoppling. Ibland bestämmer den sig för att inte fungera och då finns det ingenting att göra åt saken. Det knäppa är att det endast gäller internetuppkopplingen på min laptop. But don't worry, I'm working on it! Sitter nu framför den stationära datorn som inte har Photoshop. Gaaah!

Etiketter:

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->