ETIKETTER

söndag, maj 11, 2008

VINN TRÄFF MED JASON MRAZ!!!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren är utsedd och kommer att kontaktas i eftermiddag.

Nu kära läsare har ni chansen att få följa med mig och träffa JASON MRAZ! Jag har tidigare bloggat om Jason och hans låt "
I'm yours" tillhör definitivt en av sommarens favoriter. Fredagen den 16 maj får jag + en läsare chansen att träffa honom i Stockholm. Han kommer att spela lite musik och vi kommer att kunna ställa lite frågor om vi vill det. Vi kommer dessutom att få hans skiva som han självklart signerar på plats!
Vill du bli den lyckliga som får följa med mig och träffa Jason?
Så här gör du för att delta:
Lämna en kommentar i detta inlägg där du motiverar varför just du ska få träffa honom. Lämna gärna mail/bloggadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas onsdagen den 14 maj. Du måste vara minst 18 år för att delta.
OBS!! Eventuella resekostnader till Stockholm står du själv för om du vinner. Vinnaren utses av mig och beslutet går inte att överklagas.


Jason Mraz kommer att spela på RIX FM-festivalen i Kungsträdgården på torsdag, och på lördagen signerar han skivor på Bengans kl 12. Samma kväll kommer han att vara med i premiärprogrammet av Sommarkrysset på Gröna Lund. Mer info om Jason Mraz hittar du här.

Etiketter: ,

6 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Shulululu, jag vet att jag inte är 18 men om jag vinner får dorin biljetten och då får du gå med henne.

"Jag" vill vinna en träff med jason för att han är söt, och jag vill krama honom och säga att jag älskar hans album! Och maria... jag säger bara GREYS ANATOMY!! *HOST* the time has come my love for you to pay me back! :D skämtar... jag tycker att jason är en grym artist och det blir kuligt att få höra om din o dorins date med honom! PUSS

11 maj 2008 18:57:00  
Anonymous Anonym sa...

Jag heter Nahir, du vet nahro på auf (hihi), och jag blir 18 i år. jag vill träffa mr mraz för att jag har blivit kär i hans musik. Dessutom verkar han vara en av de skönare människorna på jorden.
Om jag vinner kan jag bocka av "träffa en världsstjärna" i min "att göra"-lista.

min superhemliga email-adress: nahiiir@hotmail.com

11 maj 2008 22:44:00  
Anonymous Anonym sa...

En träff men Jason vore inte fel! Jag skulle vilja träffa Jason Mraz som en liten tröstpresent för att jag just nu inte kommer in på den högskoleutbildningen jag alltid velat komma in på - veterinär. Att han är söt och gör grym musik är ju bara en bonus... Och yes, jag är över 18, fyller 20 till sommaren. Kanske detta kan bli en för tidig födelsedagspresent? Hoppas!

13 maj 2008 09:47:00  
Anonymous Anonym sa...

Jag hörde Jason Mraz för första gången för runt ett år sedan och fastnade direkt. Jag är helt galen i hans låtar, allihopa!
De spelas om och om och om igen på mp3:n :)
Var till London förra sommaren för att se honom på Hyde Park Calling-festivalen, samt peace and love förra året. Att han kommer till Peace and Love i år igen, räddar hela min sommar. Men drömmen har naturligtvis alltid varit att träffa honom, face to face. Jag är så himla nyfiken på honom, tycker han verkar vara en supergullig kille.

Att träffa Jason Mraz är den ultimata drömmen.

Välkommen att glädja en 20-årig, liten flickas största dröm!

[ j_stenberg10@hotmail.com ]

13 maj 2008 10:34:00  
Anonymous Anonym sa...

En fråga bara, hur ska du kunna fixa en träff med honom???

13 maj 2008 11:42:00  
Anonymous Anonym sa...

I'm way over 18 and for some weird reason am really really desperate to see Jason Mraz. I'm flying all the way from Lund tomorrow evening to see Jason performing at the RixFm festival and I'm definitely going on Saturday to the autograph signing and the Sommarkrysset thing. I don't even know where these places are in Stockholm! Have never been there by myself and I don't even have a place to stay yet! (Hope I find something by tomorrow night when my plane arrives!) And all this just for Jason. I think I waay deserve it. Please pick me!
Renee
(reneefaiza@hotmail.com)

14 maj 2008 00:18:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->