ETIKETTER

onsdag, mars 19, 2008

Här har du dem...

Visst ser de ut som äkta vara? Men det är de inte. Webshoppen Chique säljer en hel del kopior på stora, kända designerväskor för ett rimligt pris. Här ovan ser ni bara ett litet urval av deras utbud. De två översta är kopior på Balenciaga, den vita längst ner på Marc Jacobs och den svarta med hänglås på Chloé (hittade ingen bra bild på orginalet).
Vad tycker du om kopior?
Topp eller Flopp?

Etiketter:

8 Comments:

Blogger Miss Upsey Daisy sa...

Ska man använda kopior ska det vara sådant som man kan tänkas ha råd med eller köpa...

19 mars 2008 22:55:00  
Anonymous Anonym sa...

Personligen tycker jag att väskor som verkligen är kopior, alltså de är gjorda för att man ska tro att de är originalen, t.ex. en väska med LV tryckt över hela väskan och i exakt samma modell som en LV, har jag väldigt svårt för. Men om det är väskor som liknar märkesväskor, men gjorda i ett annat märke, och kanske t.ex. annat material har jag lättare för. Kanske för att jag inte har särskilt stor koll på märkesväskor och hur de ser ut? (De största och vanligaste har man ju nästan alltid koll på, men jag har iaf inte koll på många.. Haha)

19 mars 2008 23:03:00  
Anonymous Anonym sa...

håller med annish. alltså alla härmar alla, så en väska som liknar en annan har jag inga problem med. men när de försöker sälja väskor, som uppenbart är kopior, som äkta tycker jag att det går över gränsen. menar nu inte att denna sidan gör det, men det är ju rätt vanligt framför allt i utlandet.

20 mars 2008 00:49:00  
Anonymous Anonym sa...

nej tyvärr, de ser inte äkta ut speciellt inte den där chloe paddington

20 mars 2008 01:30:00  
Blogger Unknown sa...

Det måste vara välgjorda kopior. Precis som personen innan mig påpekar, så är har jag inget emot väskor som liknar märkesväskor, däremot gillar jag inte de som låtstats vara orginalet.

20 mars 2008 08:53:00  
Anonymous Anonym sa...

Jag stör mig inte på kopior, så länge folk inte köper dom för att låtsas att dom är rika och går omkring med äkta vara. Man ska stå för att det är fejk, och man ska köpa den för att man faktiskt gillar den, inte för att det ser ut som en designerväska. Tycker jag iaf :)

20 mars 2008 10:28:00  
Anonymous Anonym sa...

Har man inte råd med att köpa äkta så ska man passa på att köpa kopior. Dock köper jag själv inte kopior, då jag inte gillar sånt.

21 mars 2008 23:27:00  
Anonymous Anonym sa...

Alla kopierar alla, så vad spelar det för roll om det är en äkta vara eller en kopia?! Jag bär gärna kopior, men då står jag också för att det är kopior. Jag skiter fullständigt i om det är en fejk väska eller en äkta vara, samma som andra klädesplagg. Upp till varje människa vad dom vill bära upp för kläder. Vissa har inte råd att slänga ut 20.000 på en väska när det finns en väska som kanske kostar 400:- som ser exakt likadan ut.

24 mars 2008 15:06:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->