ETIKETTER

tisdag, februari 13, 2007

GRATIS FILM!

Ja, typ... Denna vecka så har vi projektarbete i skolan och i min grupp ska vi göra en film som handlar om mode. Ganska kul faktiskt och imorgon ska vi sätta igång med filmandet, vi får se hur det går, vi har ju bara en vecka på oss och har raggat upp lite statister från klassen =) Kanske lägger upp filmen här? Njaaee kanske inte då jag har en av huvudrollerna haha pinsamt... Tog en runda på stan innan jag begav mig hem till Marta. Köpte rosa nagellack och 4 dvdfilmer på rea; The Sound of Music, The Hot Chick, Down with love och Iceage. Har sett alla filmer utom Iceage men hört att den ska vara bra, köpte den eftersom jag va tvungen att välja fyra filmer för att få ett bra pris så den fick hänga med. De andra är redan favvisar hos mig. Är nu sjukt trött och ska spendera kvällen med att kolla på Grey's Anatomy (jo jag har en massa avsnitt hihi).
Hur har din dag varit och vad ska du göra ikväll?

Etiketter: ,

4 Comments:

Anonymous Anonym sa...

Min dag har varit riktigt bra. Jag är ledig från skolan och den timman jag jobbade gick superbra. Down with love har jag med, måste säga att jag blev rejält besviken på den. Inte sevärd enligt mig. (Det vore väl för kläderna i så fall.)

13 feb. 2007 20:09:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Baglady: skönt att slippa skolan! Jo jag gillar down with love, är lite småkär i ewan mcgregor efter moulin rouge så det kanske e därför haha.. förövrigt är miljön filmen utspelar sig i ganska mysig.

13 feb. 2007 20:14:00  
Anonymous Anonym sa...

har inte du sportlov? ICE AGE är en rolig film :D

14 feb. 2007 15:43:00  
Blogger Maria - FashionFame sa...

Charlie: haha nä såns finns inte på högskolan ;) Ahh har hört att den ska vara det, inte sett dne än dock :D

14 feb. 2007 16:34:00  

Skicka en kommentar

Hejsan! Lämna gärna en kommentar här nedan. ❤ /Maria

<< TILL BLOGGENS STARTSIDA

<--- Äldre inlägg . Nya inlägg --->